Accu Lenovo Thinkpad T410s

Profile Picture
Posted by kopenaccu from the General category at 31 Jan 2018 07:09:53 am.
Thumbs up or down
Share this page:
Accu Lenovo Thinkpad T410s laat klanten kiezen tussen twee opties in de ThinkPad 13:1366 x 768 of 1.920 x 1.080 pixels. Volgens naar de Toucheingaben, naar de opwaarderen voor naar de optioneel 1080p vak zal steun 10-top, volmondig-HD voornemen en IPS technologie. In de tests van LaptopMag, verstrekte het facultatieve 1.920 x 1.080 aanrakingspaneel van ThinkPad 13 scherpe beelden met nauwkeurige maar niet overdreven verzadigde kleuren. Ook beoordeeld notebook check: "met een gemiddelde helderheid van 307 cd/m2, Lenovo ThinkPad 13 (2017) neemt de derde plaats, naast ASUS Zenbook UX310UA (347 cd/m2) en Dell XPS 13 9360 (325 cd/m2)".
Notebook Review is van mening dat het scherm van de Accu Lenovo IdeaPad Y700 meer dan bevredigend, maar niet noodzakelijkerwijs ideaal voor media consumptie, omdat de kleur nauwkeurigheid is solide, maar de verzadiging is enigszins gedempt en de helderheid is iets saai met 243 cd/m². Aan de andere kant, laptopmag ziet de situatie vanuit een ander perspectief. Het scherm zou zijn, tenzij men zou kijken naar een Pitch Black scene, helder genoeg en de kleuren niet zou vervagen, zelfs op laterale hoeken van 90 graden: "door de meeste touchscreens hebben glanzende panelen die veel licht weerspiegelen, de ThinkPad 13 's paneel is volledig mat". Volgens NotebookReview, het scherm van de Lenovo ThinkPad 13 moet goed genoeg zijn onder normale omstandigheden, maar op een zonnige dag moet je niet verwachten perfecte leesbaarheid in de openlucht.
De down-vuren stereo speakers doen ook een geloofwaardige taak van het leveren van voldoende volume te delen rond een tafel, als de machine is geplaatst op een stevig oppervlak", schrijft over het geluid van de ThinkPad 13 (2017). In dezelfde mening, de Accu Lenovo SB10K97585 tester merkt positief op dat de twee front-facing speakers van de ThinkPad 13 bieden verrassend goede audio-uitgang die luid genoeg is om een middelgrote kamer te vullen. Ten slotte, notebook check schrijft: "het geluid kan dempen hoorbaar op zachte oppervlakken. Een hint van stereo kan worden waargenomen dankzij hun positionering. Globaal, is het geluid van beide sprekers vrij fatsoenlijk en veel beter dan sommige oudere ThinkPads.
De nieuwe touchpad is ook pretty darn goed. Toegegeven, het is aan de kleine kant in vergelijking met de pad op andere laptops deze dagen; Dat is de trade-off nodig is om de Point speciale knoppen tegemoet te kunnen. Maar het pad van de lage wrijving oppervlak is zeer responsief ". Accu Lenovo SB10K97582 Notebook Review merkte ook op dat de matig formaat touchpad kan worden gebruikt in een geweldige manier: de gladde, vloeiende hub zorgt voor een uitstekende controle en controle. Bovendien geeft de pagina aan dat het elan-stuurprogramma eersteklas prestaties levert, omdat swipes, klikken en Multi-Touch-bewegingen gemakkelijk werken. Bovendien is de 5,33 x 8,89 cm (2,1 x 3,5 inch) grote touchpad, volgens laptopmag, is uiterst nauwkeurig: "met behulp van Microsoft Precision Touchpad-stuurprogramma, het pad behandeld met venster 10 gebaren zoals pinch-to-zoom, drie vingers vegen en vier vinger tap feilloos ". Aan de andere kant, de tester van GottaBeMobile meldt dat touchpad en Point zou zo solide zoals gebruikelijk in andere ThinkPads: "Ik vond mezelf het aanpassen van de gevoeligheid van het trackpad. De standaardinstelling niet het gevoel dat ontvankelijk voor mij ".
Accu Lenovo SB10K97584 zou hebben doorstaan 12 uur en 11 minuten tijdens het afspelen van een video in een lus, een lokaal opgeslagen MP4-bestand met de hele Lord of the Rings trilogie. De helderheid is ingesteld op 50 procent en het volume 100 procent. LaptopMag registreert een levensduur van de batterij van 9 uur en 8 minuten in de laptopmag batterij test voor de ThinkPad 13, die web surfen via WLAN omvat. Deze pagina schatte: "die tijd is ruim boven het ultraportable gemiddelde van 8:14 en het teken van ASUS Pro B9440 van 8:26".
Notebook Review rapporten: "om de levensduur van de batterij te testen, gebruiken we Futuremark PowerMark benchmark in balance mode. Accu Lenovo SB10K97597 De test bestaat uit een combinatie van geautomatiseerde Web Browsing, tekstverwerking, gaming en video afspelen workloads. De Lenovo ThinkPad 13 liep 6 uur en 5 minuten voordat het ging. Dit betekent dat de gebruikers van de Lenovo ThinkPad 13 kan een levensduur van de batterij van bijna een dag verwachten met een goede meer dan acht uur.
Dankzij zijn duurzaam, lichtgewicht ontwerp, pittig toetsenbord en overvloed van havens, Lenovo ThinkPad 13 is goed voor het bedrijfsleven, studenten of iedereen die wil een productiviteit machine die kost ongeveer $1000 of minder. Ik denk dat met dit Ultrabook, Lenovo een goede laptop met goede eigenschappen aan een uiterst betaalbare prijs heeft gemaakt die aan een specifiek segment wordt aangepast. Ondanks kleine gebreken, zoals zijn lichtjes donker scherm en dat het toetsenbord standaard met backlight zou moeten zijn, kunnen de gebruikers opmerkelijke details zoals een 12-uur batterijleven, een goed toetsenbord, lichtgewicht en lage-kosten prestaties voorwaarts hebben. Ten slotte, het vat: "met zijn ThinkPad-toetsenbord, ruige shell, en uitstekende touchpad, de ThinkPad 13 zou een aantrekkelijke keuze voor studenten en kleine bedrijven kopers in stepper-up configuraties, alsmede.
0 Comments
[14]
Beauty
[1658]
Business
[39]
Health
[1]
Law
Blog Tags