Hoge kwaliteit Accu Asus K73S

Posted by kopenaccu from the Business category at 17 Jul 2017 09:04:00 am.
Vote This Blog Post
Share this page:
Het is moeilijk te geloven dat het alleen is al 14 maanden sinds de release van de eerste Accu Asus k73 Swift, de PG278Q, terug in augustus van 2014. Het lijkt alsof de levensduur is verstreken, met drama cirkelen rond andere G-Sync-panelen, de eerste release van FreeSync schermen, de tweede geneation FreeSync panelen die sterk overdrive verbeteren. Nu, we zitten in het midden van de tweede volledige Golf van G-Sync schermen. Veel kan gebeuren op dit gebied als je knipperen.
De PG278Q is gemakkelijk de beste G-Sync monitor op de markt voor vrij een lange tijd. Het aangeboden functies, prestaties en kwaliteit die zeer weinig andere monitoren kunnen overeenkomen met, en het deed het allemaal terwijl inclusief ondersteuning voor NVIDIA G-Sync variabele tarief technologie vernieuwen. Als u nieuw bij VRR tech bent, en wil meer weten over G-Sync u op onze oorspronkelijke redactie of een diepte-interview met NVIDIA's Tom Petersen kijken kunt. Kortom: kunnend hebben een variabele vernieuwingsfrequentie op een paneel wedstrijd de frame rate van het spel voorkomt Vsync eigenaardigheden zoals scherm scheuren en er.
Maar veel is veranderd sinds ASUS de PG278Q vrijgegeven waaronder de vrijlating van andere hogere kwaliteit monitoren van Acer, BenQ e.a. oa. ASUS showde sommige nieuwe G-Sync klaar beeldschermen bij CES maar dat was weg terug in januari van 2015 - meer dan 10 maanden geleden! De Accu Asus k73j was vandaag het meest interessant voor ons vervolgens en blijft op die manier. Er zijn enkele indrukwekkende specificaties op de tafel, met inbegrip van een 27 - in 2560 x 1440 scherm gebaseerd op IPS-technologie, kleurweergave en weergave hoeken, een maximale vernieuwingsfrequentie van 165Hz en de beste bouwkwaliteit die hebben we op een gaming monitor tot nu toe te verbeteren.
Ik zal niet lopen door elke regel hier maar enkele van de punten zijn voor de algehele ervaring belangrijker dan anderen. Het scherm is een IPS 2560 x 1440 paneel, wat in prachtig uitzicht hoeken en kleurenreproductie, zelfs recht uit de doos resulteert als het sRGB-profiel in de instellingen inschakelen. Het paneel is een matte afwerking en lichten niet denken op dezelfde manier die typisch glanzende panelen doen - dat is geweldig voor gamers maar kunnen invloed hebben op kleur tot op zekere hoogte voor professionals.
De 4ms responstijd is hoger dan we op de PG278Q met een TN-paneel zagen, maar is zeer kenmerkend voor moderne gaming IPS schermen. Volgens mij wel de reactietijd is goed binnen het bereik dat nodig is voor zelfs de meest veeleisende gamer.
Accu Asus K73S heeft weer een paar sprekers ingebed in de monitor, maar ze zijn niet waard het gebruiken echt. Elke zichzelf respecterende gebruiker die een hoge kwaliteit gaming headset of luidsprekers heeft.
Er zijn twee ingangen op de PG279Q, omhoog van slechts een op de PG278Q. Alleen de DisplayPort input kan ondersteunen de extreem hoge vernieuwingsfrequentie 165Hz evenals G-Sync. Maar dankzij een tweede generatie van G-Sync-module, de weergave kan nu aanvaarden een HDMI-ingang bij resoluties maar liefst 2560 x 1440 (60 Hz) moet je het nodig hebt.
AMD en ASUS hebben teamed omhoog op Computex aan te kondigen de eerste laptop aangedreven door Ryzen processoren. De ROG Strix GL702ZC kenmerkt tot een 8-core Ryzen 7 1700 CPU en 8 GB Radeon RX 580 graphics, samen met een 2.0-compatibele 17.3-inch-FreeSync vertoning op 1080 p of 4 K resoluties.
De Accu Asus k73jk kan worden geconfigureerd met maximaal 32GB DDR4 geheugen en twee opslagaandrijving: een 512 GB NVMe SSD en van een 2,5-inch SATA III SSD of HDD. Connectiviteitsopties omvatten Gigabit Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, drie USB 3.0 Type-A-poorten, één USB 3.1 Type-C poort, HDMI 2.0 en een SD-kaartlezer.
Op 1.3 inch dik en met een gewicht van amper 7 pond, het apparaat is niet zo dun of licht als de alleen-geïntroduceerd op Intel gebaseerde ROG Zephyrus met NVIDIA's "Max-Q" ontwerp, maar de ROG Strix GL702ZC is ook niet zo groot als sommige van de behemoth gaming laptops gezien in de afgelopen jaren, vooral gezien zijn unieke hardware.
Terwijl de meeste spellen niet nog profiteren van de Accu Asus a32-k72 van 8-core/16-thread Ryzen 7 1700 processor kunnen, ziet die geïnteresseerd zijn in productiviteit en mediatoepassingen, of zware multitasking, een belangrijke prestaties voordeel concurreren op Intel gebaseerde laptops, die momenteel op de high-end 4 cores en 8 draden zijn beperkt. Zoals opgemerkt door de ASUS ROG leiden Derek Yu, de GL702ZC is's werelds eerste consument-gerichte 16-draad laptop.
batterij voor Asus K73S
Voor AMD-fans die geen aan al die cores behoefte, zullen de Strix GL702ZC ook worden geconfigureerd met de 6-core Ryzen 5 1600 en, wanneer het lanceert in het derde kwartaal, de 4-core Ryzen 3 1200.
Zoals gebruikelijk, heeft ASUS niet aangekondigd prijzen of beschikbaarheid, andere dan te merken dat de Strix GL702ZC moet slaan detailhandelaren "later deze zomer."
0 Comments
[18]
Beauty
[1]
Law
Blog Tags