Laser pointer met de bevestigingshendel

Profile Picture
Posted by kopenlasers from the Technology category at 11 Jan 2018 02:13:57 pm.
Thumbs up or down
Share this page:
Ik kocht een laser pointer uit de beste winkel. Dat rubberblok ding is gewoon niet goed genoeg en terugslag is genoeg om het uit zijn plaats te kloppen. Het past niet goed, zijn MANIER is te strak! Niet zo scherp als mijn EOTech, maar het kost beslist een stuk minder geld. Ik heb er nu 2 en zou er nog een kopen. We zullen zien hoe het in stand houdt nadat we er een paar ronden doorheen hebben gedaan, maar de kwaliteit lijkt van topkwaliteit. Deze groene laser pointer heeft een groot kijkvenster, in tegenstelling tot Aimpoint T-modellen, en dus leent het zich goed voor het gebruik van een laseraanduiding. Ik hou van de afneembare drukschakelaar op de afstandsbediening en laat hem installeren op mijn thuisverdediging AR-15. Ik zou het niet verder dan die afstand gebruiken, persoonlijk. Net als bij het Digital Switch-model was de Ultra Dual Shot volledig in staat om de terugslag van de rondes van 5,56 mm aan te pakken en mislukte nooit. Als dit model echte nadelen heeft, is dit de methode om te voorkomen dat de switch onbedoeld wordt geactiveerd.
Ik liet mijn buddy de omvang zien die ik ervoor had gezorgd dat er de vorige dag was waargenomen. Met de vergrootglas was ik concurrerend tot 250. 300 begon te worden dicey als de stip was veel groter dan het doelwit. Het is mogelijk, maar niet ideaal. Als je zicht op je rail wiebelt, verwijder je de laser en houd je hem ondersteboven. Je zult zien dat de ene kant veerbelast is. U zou nu de meegeleverde sleutel kunnen gebruiken om de moer te draaien om de bevestigingshendel vast te zetten. Ik moest de mijne ongeveer twee of drie keer omdraaien. Deze laser pointer vereist niet langer een hulpmiddel om batterijen te installeren / vervangen zoals aangegeven in de instructies. Ook moest ik de polariteit van de batterij achterhalen door de contactvlakken te inspecteren. Hoe moeilijk zou het voor JETLASERS zijn om een ​​revisiemelding in de verpakking op te nemen voor deze belangrijke wijziging? Ik hou van de sterke 500mW laser pointer van dit bedrijf. De enige kwelling die ik erover heb is de puntkeuzeschakelaar. Ik ontdekte dit toen ik aan het deelnemen was aan een wedstrijd met 3 kanonnen.
Deze optica wordt ook geleverd met een drukschakelaar voor de laser aan de zijkant, wat een leuke touch is, maar ook de laser pointer is uitgerust met een handmatige schakelaar en heeft een rubberen onderdeel dat zwaait om de schakelaar te blokkeren tegen onbedoelde activering. Het heeft nul vastgehouden na tweemaal omgestoten te zijn en bijna 200 ronden naar beneden te gaan. Een van mijn vrienden heeft er zelfs een colaatje op gemorst en ik heb er meteen een fles water op gedaan om het allemaal schoon te maken. Afgezien van een klein beetje vochtobstructie werkt het nog steeds geweldig. De vochtigheid verliet het dradenkruis na ongeveer 10 minuten. Het model is een typische laser. Het is een gids. Op een bewolkte dag kon ik het alleen op maximaal 5 meter afstand bekijken. 'S Nachts kon ik het op 100 meter zien. Het voelt stevig aan en voelt aan als een kwaliteitsstuk in uw handen. De reticles zijn helder en helder.
De wind- en hoogteaanpassingen geven een stevige draai en klik, dus ik maak me geen zorgen over het verliezen van nul met de optiek. Natuurlijk kun je het geld uitgeven aan een Aimpoint, of Eotech, maar voor wat de meesten van ons ooit van een optiek zullen eisen, zal dit de rekening netjes passen. Geen buistelevisie dacht ik nog een keer, maar dat zou het laatste bergaf gevecht zijn. Een paar tijdschriften later en de rode stip ging vanzelf aan en uit alsof het uit de grond liep. Nog een paar mags vandaag en ze stierf uiteindelijk. Spaar je geld. Ook zijn de laser- en drukschakelaar een leuke extra. Ik verwacht niet de nachtzichtoptie te gebruiken, maar hij is er ook. De aanwijzingen zijn in mini-afdruk en zijn op zijn best verwarrend. Op dit moment ben ik er dol op.
Wat de eigenlijke optiek betreft, komen de 4 dradenkruisen allemaal goed naar voren, zelfs op zonnige dagen, maar omdat ik geen nachtzicht heb, kan ik de nachtzichtmodi niet testen. Ik heb de optische of laser pointer nog niet voldoende gebruikt om nieuwe batterijen te vereisen, maar de meegeleverde handleiding vermeldt een batterijduur van 20 uur op de lens en 4 uur op de lasermodule. Op de Ultra Dual Shot lijkt het hele lichaam en de kap te zijn gegoten of bewerkt uit aluminium! De mijne maakt per ongeluk ALTIJD een afspraak!

Oh, waar ik het over had, in de wintermaanden en schietend in de sneeuwcondities, waren er momenten dat het niet leuk was -10 tot 10 graden. Klop het op, loop het over met de truck, gooi het over het bereik en het blijft tikken. Ik zou niet willen voorstellen om je geweer op het padded tapijt te laten vallen met de JETLASERS erop. Ik heb dit gemonteerd op een M1A Scout op een ingebouwd spoor voor de actie. Ik heb de ijzeren back-up bezienswaardigheden die deze red dot-scope helemaal niet in de AR beïnvloedt. Ik denk erover om nog een red dot scope te dumpen voor een derde hiervan op een tactische 12 gauge. Dus ik denk dat je veilig kunt zeggen dat ik het leuk vind! De batterijen gaan niet lang mee, maar nogmaals voor het geld kun je het niet verslaan. Pas op, de gebruiksaanwijzing van dit product is niet goed. Gebruik geen schroevendraaier om de batterijen op de lasermodule te installeren.
http://www.actiweb.es/laserpen/
http://laserpenkopen.allmyblog.com/4-de-laserpen-met-strobe-functie.html
0 Comments
[61]
Beauty
[8911]
Business
[4813]
Computers
[1511]
Education
[25]
Family
[170]
Finance
[871]
General
[534]
Health
[36]
Law
[6]
Men
[278]
Travel
Blog Tags