De aanwijzingen van de laser

Profile Picture
Posted by kopenlasers from the Technology category at 02 Apr 2018 08:58:18 am.
Thumbs up or down
Share this page:
Ik heb een 300mW laserpen fro te koop. Ja, het is goedkoop, en ik weet dat het gewoon om je op papier, maar toch... kom op, althans maken de laser "enigszins" gecentreerd. In een afstand van slechts ongeveer 8 meter, ik had een 5 "verschil in de positie als ik draaide het rond in het vat. Dat is gewoon een beetje te onnauwkeurig, vooral als je begint te denken van afstanden van 25 meter, 50 meter, of meer. Dat 5 "zal groot genoeg geworden dat het misschien niet eens krijg je op papier op dat punt. Misschien is dit ding werkt met de andere genoemde kalibers, maar zeker niet op mijn 50 CAL voorlader. Aan de zonnige kant, mijn kinderen hebben een professionele Groene laserPen te gebruiken bij het spelen met onze familie kat. De eerste impliceert dat Silly cam switch die zo veel hebben genoemd. Nou, de fix is vrij eenvoudig-een kleine metalen ring.
Ik kocht deze groene laserpen omdat het oude model niet komen met Shotgun adapters. Toen ik opende het pakket en keek naar de laser, was het zichtbaar niet in het midden van de assemblage, ik wist dat dit slecht was, maar ging naar Sight-in op mijn vuurwapen. Wanneer geplaatst in de doos en gedraaid, het maakte een 8 cirkelvormige boog op de muur 30 meter afstand! De licht vlek wordt ook een grote stip op die afstand. Mijn andere apparaat is perfect centric en een veel coherentere straal op dezelfde afstand. Mijn ervaring is de diode is gelijmd in de assemblage, waardoor aanpassing onmogelijk. Ook dit is niet een probleem met de blauwe laserpen. Vooral omdat de aanwijzingen zeggen: "zet de schakelaar op"! Opnieuw is er geen "aan" schakelaar. Na een uur proberen te slimmer dan het, heb ik besloten om het terug te nemen. Wat een afschuwelijk product! Zorg ervoor dat uw route overeenkomt met het product eigenlijk in de blisterverpakking!
Ik gebruikte deze 10000mW laserpen om dingen te branden. De grafiek is ontworpen om te compenseren voor de kanteling van de boring relatieve het middelpunt van de reikwijdte hoogte. Ik schoot op 50 meter en was op papier. Ik paste met een paar schoten en nam toen een schot op 100 meter en weer aangepast met op schot. De grafiek compensatie werkte als een charme. Het product was eenvoudig in-en uitschakelen. Draaien van de laser hoofd draait het op die goed is, omdat het indrukken van een knop kan veranderen waar het wijst bij het kalibreren, enz. De schakelaar werkt hetzelfde als verschillende mini-zaklampen ik heb gehad; Draai de ring naar beneden, en het bezuinigingen op. Start los te schroeven, en het snijdt. Ik bedoel, het ding is niet ontworpen om directe blootstelling aan een orkaan te overleven, maar ik ben niet van plan om het te gebruiken in een, dus... Op die manier ben je beginnen met nul uitbreiding van de adapter wanneer u voor het eerst draad in en houden het vooruitgaan van de schroef een beetje op een moment totdat je een goede pasvorm.
Ik beveel het controleren van elke batterij met een tester. Mijn laser kwam op en vervolgens gedimd en kon niet zien de rode stip zelfs 5 meter afstand. Hoewel het niet zal tonen in felle zon, was ik in staat om de stip te zien op het huis van mijn buurman 75 meter afstand op een bewolkte dag (natuurlijk ook helpt als het materiaal is reflecterende). Het moet alleen worden vinger strak, dus houd dat in gedachten. Eenmaal vergrendeld, was er geen beweging van het apparaat op alle. Op het eerste, ik was het vastschroeven van slechts tot de laser verlicht, maar dat veroorzaakte de straal te zijn over de plaats. Ik heb waargenomen door het vat (toen ik kon) en ik heb gebruikt andere veel duurdere optische laserpennen, maar absoluut niets zo nauwkeurig en precisie als dit apparaat.
Zodra ik de Crosshair op de stip kreeg, probeerde ik het roteren van het apparaat, en het bleef dood-op door middel van 360 graden, dus als het off-Center, ze dachten een manier om het te maken off-Center op elke hoek van de rotatie-lijkt niet erg waarschijnlijk voor mij. Ik had gekocht dit een paar jaar geleden, en nu zag net de blauwe laserlicht was niet scherp als het was. Op 20 ' het was bijna 1,5 diameter fuzzy splat. We zouden blij zijn om u een vervangende batterij voor de 5000mW laserpen. We hebben onlangs herontworpen het apparaat gemakkelijker te gebruiken en heeft de batterij die het gebruikt te veranderen. Ten slotte, een persoon kreeg op, en ik kort legde de situatie over dit model. Ik schreef dit alles om iemand anders die kunnen denken van gooien hun 74-0100 na het lezen van de negatieven te helpen. Of wilt u misschien dit een te kopen. De schakelaar van het nieuwere model is het eind GLB zelf.

Hoe dan ook doen wat ik deed en geven Scitower een kans om het goed te maken. U zult zich beter voelen, en je bespaart wat geld in het proces. Het voelt aardig, schijnt om een stevige bouw op eerst het oprapen van het te hebben. Echter, bij nader onderzoek en testen, de laser was niet gecentreerd in de behuizing op alle. En nog een ding, heb ik niet dit bericht op de Facebook-pagina, omdat ik niet over een account op het meer. Het wordt gebruikt om u dicht te krijgen. Dan is het aan jou om te fine-tunen, de nul op een conventionele manier. Met dat gezegd, het doet krijg je dicht. Maar, het was dicht genoeg om me te vertellen dat ik niet nodig om het terug te zetten in haar pakket en terug te nemen naar de winkel voor een restitutie. Er is een truc al, leerde ik met de arbores.
https://laserpen.yapsody.com/event/index/51216/de-laserpen-met-de-hoge-energie-instelli
https://laserkopen.portfoliobox.net/watisdeomvangvandelaserpen
0 Comments
[62]
Beauty
[8953]
Business
[4841]
Computers
[1516]
Education
[25]
Family
[219]
Finance
[874]
General
[538]
Health
[36]
Law
[6]
Men
[280]
Travel
Blog Tags