Nieuwe Laptop Accu voor Asus ZenBook UX510UX

Profile Picture
Posted by kopenaccu from the Business category at 17 Mar 2018 04:45:31 am.
Thumbs up or down
Share this page:
Accu Asus ZenBook UX390 is een 15-inch instapmodel laptop verrijkt met een dedicated grafische kaart. Bedoeld voor gebruik op kantoor, het bouwt voort op een Skylake Core i3, 4 GB RAM en een daaruit voortvloeiende opslag. Een mat Full HD-scherm en een GeForce 920MX vullen de partij op een gewicht van de romp (2 kg) en de oorspronkelijke two-tone kleuren. Het wordt minder dan 500 euro.
ASUS R540UA-DM123T besloten om te spelen van de kaart van elegantie, gedempte met haar bruine coating donker aspect geborsteld op de deksel die met een beige/gouden contrasteert binnenkant rond het toetsenbord. Het is beide trend en overal gaat. Vergadering klopt voor een PC op instapniveau en het totale gewicht is heel goed staande (2 kg). Een goed punt dat enigszins is aangetast door de dikte van 27.2 cm iets boven het gemiddelde. Het toetsenbord is niet verlicht.
Op de voorkant van het podium biedt het scherm van deze Accu Asus ZenBook UX390U een heilzame Full HD (1920 x 1080 pixels) definitie met de weergave van hoge dichtheid om inhoud te bekijken in hoge definitie in de beste omstandigheden en het moduleren van het display. Matt behandeling gemaakt vooraan, barrière reflecties in lichte omgeving terwijl de slab TN (logica aan deze prijs) ondersteuning beperkt hoeken van visie en de nauwkeurigheid van de kleuren.
De PC is uitgerust voor gebruik op kantoor, gebouwd rond een Core i3-Skyake en 4 GB RAM. Surfen op het Internet, werk op kantoor of afspelen van video's worden perfect beheerd door dit duo, evenals lichte fotobewerking. Maar deze basis zal niet zitten kundig voor pakken veeleisender op het gebied van toepassingen. Ook is het RAM-geheugen van 4 GB om te navigeren Windows met vloeibaarheid maar zonder een plek om multitasking.
De entry-level grafiekkaart van Accu Asus ZenBook UX390UA is ook deel. In zijn geval, zij zal voornamelijk het steunen van de processor in de behandeling van bepaalde taken en de exploitatie van videobewerkingsprogramma's. Het spel is niet echt in de snaren als het oude en efficiënte effecten met een niveau van zeer kleine details en in een lagere definitie (1366 x 768 px).
Van haar kant, opslag is niet op de reactiviteit en is voorstander van de mogelijkheid. Kortom, als u het reactievermogen van nog niet geproefd hebben een PC met SSD, deze configuratie kan alle die bij u past gewijd en zal u toelaten om het opslaan van de bibliotheek van uw games zonder concessie. Anders, zal het moeilijk worden om te negeren van zijn "lenteur" uit te voeren van Windows en programma's. "Namelijk dat een locatie M.2 is gratis binnen te installeren van een SSD later als nodig.
De balans voor de verbinding is juist, zelfs als de aanwezigheid van de haven USB Type-C is niet bevestigd. Wij vinden een SD kaartlezer, HDMI-uitgang en drie waaronder een USB 3.0 USB-poorten. Overdracht van gegevens wordt geleverd door de Gigabit-Ethernet en Wifi-AC en Bluetooth 4.1 recente modules.
De Accu Asus ZenBook UX510 is een Ultrabook zeer dunne en lichte 1.1 Kg om weer te geven van volledige HD IPS 14 inch, waardoor de autonomie aangekondigd 9 uur op Windows 10. Het bevat een toegewijde opslagoplossing met SSD, een set Lake Core i7 processor laag recente verbruik, een biometrische lezer, een verlichte retro chiclet-toetsenbord of een USB Type-C Thunderbolt 3 3.1 connector. Hij verschijnt momenteel op verkoop voor 999 euro.
De Asus ZenBook 3 Deluxe UX490UA-BE032T is een compacte High Definition laptop voor mobiel gebruik van de huidige.
Aan de zijkant van autonomie, kan bouwen op ongeveer 6 uur van de werking van de batterij in de sruf op het Internet via Wi - Fi. Accu Asus ZenBook UX510UW Het compacte formaat en de inhoud ervan gewicht goed duidelijk het vervoer te vergemakkelijken.
Natuurlijk, hebben dit gewicht en deze boete een prijs, te beginnen met een verbinding beperkt met modules 4.1 Bluetooth draadloze en Wi - Fi ac te communiceren en te verbinden op afstand, een audio-poort, 2 USB 3.1 Type-C (Gen2) Thunderbolt 3 of zelfs USB 3.1 Type-C. Het merk boek echter logisch met deze model 2 adapters voor USB-connectiviteit standaard en een HDMI-video-uitgang.
Zonder verbazing, geen GPU gewijd aan het programma. Inderdaad, deze Ultrabook richt niet spelers, Accu Asus ZenBook UX510UX alle behandelingen grafiekoplossing Intel HD 620 gehuisvest binnen de processor, wat horloge foto's en video's.
Het 16: 9-beeldformaat leent zich voor als de definitie van Full HD gebruiken. Briljant, het scherm ook brengt de kleuren maar gevoelig is voor reflecties: dit is te wijten aan een laag beschermingsniveau Corning Gorilla Glass 5 laatste generatie. IPS, het scherm gereproduceerd kleuren getrouwer manier dan gemiddelde alle die comfortabele bekijken hoeken, zowel horizontaal als verticaal.
Met 8 GB RAM-geheugen en een processor lage macht Core i7-7500U set Lake, deze Ultrabook levert in alle gevallen van goede algehele prestaties en draait goed inspelen op een dagelijkse basis.
Het omvat een opslag SSD 256 GB capaciteit minder dan standaard harde schijven maar die toont veel sneller in vergelijking met de laatste terwijl ze minder intensieve, meer robuuste en stil.
Tot slot de chiclet toetsenbordtoetsen kunnen retro geïnformeerd wat is een goede gewoonte om te onderscheiden van hen in het donker, terwijl de biometrische lezer (Windows compatibel, Hallo) maakt het mogelijk om snel en eenvoudig te identificeren op het systeem.

http://kopenaccu.blogdiario.com/1521256210/kopen-beste-kwaliteit-accu-asus-ux390uak

https://okmusic.jp/news/253047

http://backtodisco.net/kopenaccu/blog/4628/accu-asus-ux390u-goedkope-kopen
0 Comments
[14]
Beauty
[3607]
Business
[59]
Health
[4]
Law
[43]
Travel
Blog Tags