Accu voor Asus K52F

Profile Picture
Posted by kopenaccu from the Automotive category at 03 Mar 2018 03:42:19 am.
Thumbs up or down
Share this page:
ASUS weet dit, en dus het is de nieuwe toegang tot de markt, de Accu voor Asus K52F , biedt de dezelfde mogelijkheid om de weergave naar de tabel modus maar met een nieuwe twist spiegelen. De machine sport specifiek, een entry-level afzonderlijke GPU aanzienlijk versnellen de karbonades gaming.
De notebook sport een 14-inch beeldscherm en is concurrerend geprijsd voor een premie 2-in-1. De weg begint bij $900 voor een achtste generatie Core i5-8250U CPU, 8GB RAM, een 256GB SATA Solid state drive (SSD), en een Full HD (1.920 x 1.080 of 157 PPI) weer te geven. Verbeter een core i7-8550U, 16 GB RAM en een 512 GB PCIe SSD — onze review eenheid — en u zult besteden $1.300.
Als je hebt gezien een Accu voor Asus K52JB , heb je ze allemaal gezien. Oke, dat is niet precies waar, maar het is vrij dichtbij — en er is niets mis mee. ASUS heeft een onderscheidende esthetische voor de premier lijn van notebooks gemaakt, en de ZenBook spiegelen 14 onderhoudt het. Er is de iconische Asus concentrische cirkel patroon op het deksel, en de gebruikelijke all-aluminium bouwen. ASUS biedt leisteen grijs (onze test-eenheid) en Gold Icicle, en ze zijn allebei aantrekkelijke zonder opzichtige. Dell's nieuwste XPS 13 en HP Spectre x360 13 zijn beide veel meer opvallend, maar de Asus zal niet verlegenheid brengen u in een koffieshop.
In termen van bouwkwaliteit biedt de ZenBook een metalen chassis dat alleen iets buigbaar in het deksel en toetsenbord dek maar solide eronder. Wij zijn het merken van deze verhoogde flexibiliteit als laptops get ooit dunner, en zowel het spook x360 13 en de XPS 13 lijden samen met de ZenBook. Microsofts Surface Book 2 13, aan de andere kant, is solide als een rots, maar het is ook aanzienlijk dikker.
De Accu voor Asus K52JT scharnier is vrij stijf, wat betekent moet u twee handen om het te openen maar ook dat het houdt het deksel op zijn plaats door middel van de 2-in-1 van verschillende vormen. Of in laptop, tent, presentatie of tablet modi, hoeft u niet te vrezen voor het verlies van zijn plaats display. Hoewel wij zal er rekening mee dat met haar 14-inch 16:9-scherm, de ZenBook spiegelen 14 is net als de meeste 2-in-1 het recht op de rand van het ongemakkelijk als een tablet zijn — de tear-off 3:2 scherm op de Surface Book 2 13 zorgt voor een veel beter ontwerp van de Tablet PC.
ASUS zou hebben gemaakt de Accu voor Asus K52JV spiegelen 14 meer draagbare door bijsnijden uit sommige randen en het chassis te verkleinen. Lenovo's Yoga 920 heeft iets kleiner randen en is dus iets kleiner in elke dimensie. Het is ook iets dunner op 0.5 inches versus de ZenBook spiegelen 14's 0.55 duim en de ZenBook is een beetje zwaarder op 3.31 pond versus 3.02 pond. Het thema hier krijgen? De ZenBook spiegelen 14 is niet de meest slanke 14-inch 2-in-1 u vindt, maar het is niet precies een zwaargewicht.
De ZenBook spiegelen 14 packs in een redelijk aantal poorten, en zij bijna voor een complete set maken. Accu voor Asus K52JU Er zijn twee USB-A 3.0-poorten, een USB-C 3.1-poort, een full-size HDMI-poort, een microSD-kaartlezer en een keuzelijst met invoervak 3,5 mm audio jack. Helaas, de USB-C poort ondersteunt geen Thunderbolt 3, wat betekent dat hoewel legacy ondersteuning er de toekomst is wordt overgelaten opknoping – een omissie die de Yoga 920 niet na te bootsen.
Er is natuurlijk ook de gebruikelijke 2 × 2 MU-MIMO 802.11ac Wi-Fi en Bluetooth radio's. Omdat de USB-C poort niet de macht van de laptop, heeft Asus een eigen voeding en aansluiting verpakt in het vak. Dat is niet onze favoriete keuze, maar ten minste het in staat stelt een Snelladen functie waardoor de notebook levensduur van de batterij van de 60 procent in slechts 49 minuten.
Als een cabriolet 2-in-1 biedt de ZenBook spiegelen 14 de gebruikelijke scala van Taakspecifieke opties. Accu voor Asus R510CA Er is een vrij typische eiland-toetsenbord sportieve zwarte toetsen met witte belettering, en het biedt een standaard lay-out en consistente backlighting met drie helderheidsniveaus. Hoewel er een ruime 1.4mm van belangrijke reizen, is het toetsenbord dieptepunt actie verrassend abrupt. Het is een comfortabel toetsenbord, maar lang niet zo nauwkeurig als de vindt u op de Spectre x360 13.
De ZenBook spiegelen 14's echte aanspraak op roem, is althans onder dunne en lichte convertible 2-in-1s, haar afzonderlijke GPU van Nvidia GeForce MX150. Dat is een entry-level optie die is een echte stap omhoog van Integreer Intel grafische maar aanzienlijk minder krachtig dan gaming-georiënteerde GPU's zoals de GeForce GTX 1050. De grootste vraag is hoe goed de ZenBook spiegelen 14 dunne chassis kan omgaan met de warmte die een chip genereert.
Aangezien het blijkt, de ZenBook spiegelen 14 fatsoenlijk gebruik maakt van de GeForce MX150, tenminste wanneer gestapeld tegen de meeste andere ook middelgrote cabriolet 2-in-1s. De gaming-resultaten zijn niet verrassend, bijna identiek aan die van zijn broer, de ZenBook 13. Zoals onze benchmarkresultaten aangetoond, biedt de ZenBook spiegelen 14 een veel meer voldoening gamebeleving dan machines die uitsluitend op Intels UHD 620 graphics.
0 Comments
[14]
Beauty
[3607]
Business
[59]
Health
[4]
Law
[43]
Travel
Blog Tags