Accu HP HSTNN-LB2G

Profile Picture
Posted by kopenaccu from the Business category at 20 Jan 2018 03:09:59 am.
Thumbs up or down
Share this page:
Kondigde de lancering van de nieuwe Accu HP HSTNN-LB2G Convertible laptop op. Dit is de eerste laptop die wordt aangedreven door de nieuwe 8e generatie Intel-chips met geïntegreerde AMD graphics, maar het doet in een andere variant met discrete nvidia graphics. De technologie gigant lanceerde ook de HP Envy x2 met Intel-processors, de HP Z 3D-camera, HP Pavilion Wave met Amazon Alexa, en OMEN gaming technologie en gaming display. Het bedrijf heeft bovendien aangekondigd een aantal accessoires zoals de HP Tilt pen, de Spectre USB type-c Power Pack, en de Spectre USB type-c Travel Dock.
De Accu HP HSTNN-LB2I Convertible is 's werelds eerste laptop te beschikken over intel's nieuwste 8e generatie Core i7-8705G processor met Radeon RX Vega M graphics. Deze variant van de Spectre x360 biedt tot 12 uur levensduur van de batterij met snelle oplaadtechnologie. Een andere variant sport een Quad Core 8e generatie Intel Core processor (naamloze) met NVIDIA GeForce MX 150 discrete graphics. Deze variant biedt tot 13,5 uren van het batterijleven met snelle lasten technologie aan.
De nieuwe 2-in-1 is opgebouwd uit een aluminium CNC gefreesd chassis met een hoekig Profiel van 19,5 mm. De Accu HP HSTNN-UB2I wordt geleverd in een enkele kleurvariant: Dark Ash zilver met koperen luxe accenten. Het sport een 15,6-inch 4k (2160 × 3840 pixels) UHD touchscreen display dat wordt beschermd door Gorilla Glass 4. Beveiligingsfuncties zijn onder andere een IR-camera met Windows hello en een vingerafdruklezer. Gewicht van de laptop is 2,1 kg. De Spectre x360 15 zal beschikbaar zijn in de VS vanaf maart om $1369,99 (ongeveer Rs. 87.000).
De Accu HP HSTNN-W81C is een ' always-connected ' PC met een fanless CNC gefreesd aluminium omhulsel. Met name de laptop is een variant van de ' altijd verbonden ' Windows pc-model dat was met Qualcomm Snapdragon 835 Soc in december. De hybride sport een 12,3-inch WUXGA + display met gorilla Glass 4 bescherming. Het wordt aangedreven door de 7e generatie Intel Core Y-serie processors, in combinatie met 8GB LPDDR3 RAM en 256GB PCIe SSD opslag. De hybride loopt Windows 10 Home OS en wordt beweerd dat een levensduur van de batterij van maximaal 17 uur hebben. Connectiviteit opties omvatten aangesloten moderne standby voor Wi-Fi, en LTE-geavanceerde ondersteuning. Gewicht van de HP Envy x2 is 766 gram.
De Accu HP CC06 Wave brengt Amazon Virtual Assistant Alexa naar Windows 10-een van de eerste pc's te doen. Deze PC integreert stemherkenning te bieden Amazon Alexa ondersteuning tijdens activiteiten, zoals surfen op het web, werken, of streaming content. De PC bevat ook Intel Smart Sound-technologie aan te bieden 360-graden audio-uitgang. De HP Pavilion Wave zal het schip in het voorjaar van 2018 tegen een prijs van $549,99 (ongeveer Rs. 34.900).
De Accu HP CC06X Big Format gaming display sport een 65-inch 4k (2160 × 3840 pixels) diagonaal display met HDR10 ondersteuning, 120Hz refresh rate, en 1.000 neten piek luminantie. Het scherm beschikt over NVIDIA G-Sync en NVIDIA Shield integratie voor een betere gaming ervaring.
OMEN Game stream biedt een aangesloten Cloud gaming ervaring en helpt bij het opnemen AAA Gaming op Windows 10 pc's.
De HP Z 3D-camera heeft een magnetische badge die kan worden gebruikt om het te hechten aan monitoren discs. Accu HP CC06XL 's Scanning Technology beweert te construeren een 3D-model, het leveren van gebruikers met een hoge resolutie beelden voor 3D-toepassing. Het scant objecten met resoluties te handhaven verschillende Texture kaarten voor VR/AR/Mr toepassingen. En, ten slotte, het geeft de mogelijkheid om beelden te delen en live Video's rechtstreeks vanaf het bureaublad. De HP Z 3D-camera zal beschikbaar worden gesteld in de VS in maart 2018 tegen een prijs van $599 (ongeveer Rs. 38.000).
"elk aspect van de pc-ervaring wordt opnieuw uitgevonden, en HP is in de voorhoede. We zijn fundamenteel hervormen van de manier waarop de wereld verbindt en schept. Onze CES 2018 lineup demonstreert wat mogelijk is wanneer u de stem van de klant combineert met design en engineering mogelijkheden van wereldklasse. Of het nu 's werelds meest krachtige converteerbare en de ongelooflijke veelzijdigheid van onze Envy x2 altijd aangesloten PC, of onze best-in-class Z 3D camera accessoire en cutting-edge suite van OMEN gaming hardware en software, HP-technologie is het veranderen van het spel, "zei Ron Coughlin, Voorzitter, persoonlijke systemen, PK.
Een ouder model van de HP Spectre x360 was eerder in oktober vorig jaar. Bovendien, een Pavilion Golf variant met Cortana was ook in september 2016.
0 Comments
[14]
Beauty
[3607]
Business
[59]
Health
[4]
Law
[43]
Travel
Blog Tags