Hoe werkt uv-c-licht?

Default Profile Picture
Posted by huanghun533 from the Agriculture category at 27 Oct 2020 10:05:42 am.
Thumbs up or down
Share this page:
Er zijn allerlei manieren om je smartphone schoon te maken en een daarvan is met uv-c lamp desinfectie. Het Amerikaanse bedrijf PhoneSoap is op de desinfectierage ingesprongen. Hoe werkt het?

Vanwege het coronavirus is iedereen dagelijks bezig met het gevaar van besmetting. Het virus verspreidt zich niet alleen door de lucht, maar ook via huidcontact. Niet voor niets schudden we geen handen, wassen we de handen voortdurend en maken we deurklinken en boodschappenkarretjes schoon.


En de telefoon? Die dragen we elk moment van de dag bij ons, we leggen hem neer op de gekste plekken en houden hem vlakbij onze mond als we bellen. En omdat het coronavirus op gladde oppervlakken dagenlang kan overleven, lijkt het zinvol om het apparaat goed schoon te houden. Onderzoeken hebben niet voor niets al vaker aangetoond dat een telefoon meer bacteriën bevat dan de gemiddelde wc-bril.

Er zijn allerlei manieren om je smartphone schoon te maken en een daarvan is met uv-C-licht (uv desinfectie kast). Er zijn inmiddels producten in de handel speciaal gericht op telefoons, zoals die van het bedrijf PhoneSoap. Deze zijn dan ook inmiddels dik uitverkocht en alleen via pre-order vanaf juni weer te bestellen. Via AliExpress, Wish en andere webshops worden ook schoonmaakapparaten op basis van uv-C-licht aangeboden. Zonder dat we hier ook maar enig zicht hebben op de kwaliteit van die specifieke producten, klopt het wel degelijk dat uv-C-licht bacteriën en virussen onschadelijk kan maken.

https://rotorbuilds.com/build/25142
0 Comments
[13]
Beauty
[2161]
Business
[43]
Health
[2]
Law
[16]
Travel
Blog Tags